Przed nami Rajd Warszawski. No własnie pytanie, czy przed nami? Ktoś się wybiera?
Na 95%, bo m.in. to jedyny rajd, do którego mam bliżej niż 400km, my jedziemy.
Przed nami Rajd Warszawski. No własnie pytanie, czy przed nami? Ktoś się wybiera?
Na 95%, bo m.in. to jedyny rajd, do którego mam bliżej niż 400km, my jedziemy.
Czesc
Dawno mnie nie bylo...
Ja tez jestem zgloszony, ale.... no wlasnie. Staram sie zamknąć budzet, i musze to zrobic do przyszlego wtorku bo potem nie dojada opony, a nie dysponuje zadnymi szutrami.
W kazdym razie dobrze ze ktos bedzie w N3 i bedzie mozna sie porownac.
Zobaczymy jak wyjdzie, trzymajcie kciuki
Siemano
Widzę, że wszyscy kochają szutry...
Na szutrze jest ślisko, dlatego łatwo wpaść w poślizg i słabsi zawodnicy się boją, że ich zarzuci i będzie kraksa.
My sporo trenowaliśmy na finlndli w Colinie, więc powinniśmy być szybcy.
A na poważnie, to szutry kochają wszyscy, tylko nie te w Polsce.
O widze ze Piotrek ostro sie przygotowuje, to ja tez odpale PS3 i potrenuje hehehehe
Wiem ze juz bankowo jedziemy, bardzo sie ciesze bo to debiut w RSMP i debiut na szutrze.... moze byc ciekawie
Oczywiscie przygotowania caly czas w toku ale damy rade. Szkoda tylko ze Nas tak malo bedzie.
Pozdro
Rajd Warszawski już za nami, niestety Sebastian Trzaska i Maciej Konarzewski nie mieli szczęścia, ale jak to mówią "to je rally".
Relacja: http://www.klasan3.pl/rajd-warszawski-klasa-n3-dla-stryjka a zdjęcia już niebawem!
No wiec juz po wszystkim jak to mowia.... Tyle przygotowan, kombinacji, nerwow, telefonow ach... szkoda gadac.
Generalnie wynioslem duzo nauki z tego rajdu, nawet jesli nie udalo sie w nim za bardzo wystartowac. Dowiedzialem sie kilku ciekawych rzeczy i wiem jak ustrzec sie podobnych bledow na przyszlosc. Wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
Teraz plan jest taki aby kupic silnik, bo moze sie uda pojechac Dolnośląski a potem rozbierzemy stary i zobaczymy co i gdzie stoi.
Pozdrowionka i gratulacje dla Piotrka i Krzyska ze dali rade przejechac ten rajd i notowac niezle czasy. :D
Musisz się zalogować żeby móc pisać.